lørdag 15. mai 2010

Nytt, deilig oransje klutegarn

.

Jeg har funnet et nytt bomullsgarn. Blant annet glimrende til å strikke kluter av.

Det heter Puppets Lyric 8/8 Crochet and Knitting Cotton og her fant jeg en oversikt over fargekartet. Masse deilige farger! Jeg har testet noe bomullsgarn tidligere, og dette seiler opp som en klar favoritt sammen med 8/8 cotton - soft cotton kjøpt på Bogerud.

Egentlig synes jeg at jeg har strikket nok kluter for en stund, men da jeg kom over dette på slump, klarte jeg ikke motstå fristelsen. Primært på grunn av fargen. Og klutene blir kjempegode! Akkurat passe slaskete og myke, strikket på pinne 4,5 etter tradisjonell oppskrift (en rett og en vrang første runde, så rett andre runde.)

Men nå skal jeg virkelig legge bort alle andre prosjekter og fullføre 17. mai-boleroen. Den trenger bare montering, så er jeg i mål. Fokus, fokus, fokus!

Ha en fortsatt strålende kveld (det som er igjen av den)!
.

6 kommentarer:

 1. Her har det blitt natta;) Godt å få informasjon om annet bomullsgarn, så takk for tipset! Og det var en herlig farge!
  Da skal jeg inn å se på linkene dine;)

  Ha ei kjempeflott helg videre og god natt fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så masse fine farger :-) Litt "skummelt" med alle gode tips i blogger, lista over det jeg har lyst til å lage blir bare lengre og lengre ;-)

  Monteringa går nok fort og greit, så boleroen blir nok ferdig før 17. :-D

  Ha en strålende 17. mai og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Takk fort tips. Dette garnet må jeg sjekke :)

  SvarSlett
 4. Hvor får du kjøpt dette garnet?

  SvarSlett
 5. Husker jeg ikke helt feil, fant jeg dette på Princess-butikken på Kanobogen-senteret i Harstad :-) Pris 19,50 pr. nøste. Har ikke funnet ut om de har det på andre Princess-butikker enda.

  SvarSlett
 6. Siena, jeg juger! Det var på TORNEROSE på Kanebogen-senteret i Harstad jeg fant garnet. Beklager!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...