tirsdag 11. mai 2010

Garn, garn og mere garn....

.
Kan det bli for mye garn? Tja....

Deilig blåturkislilla og rosablålilla.

Jeg velger å ikke gå inn på den diskusjonen og heller bare vise fram dagens fangst. To nøster Fame trend fra Marks & Kattens. Jeg tror ikke det er svært eksklusivt, men jeg liker fargene godt. Det er i 75% superwash ull og 25% polyamid. Jeg tror det kommer til å bli sjal av dette.

Er det noen av dere som har brukt dette garnet, og hva har dere da eventuelt laget av det?

Jeg er uansett fornøyd!
.

4 kommentarer:

 1. He he - det kan ALDRI bli for mye garn ;-) Jeg syns i alle fall ikke det - men det er ikke gemalen alltid er like enig med meg :-P

  Jeg har ikke sett snurten av garnbutikk her i Roma :-( Ble så glad da du blogga om det, men jeg har dessverre ikke funnet noen. Kanskje neste gang - skal definitivt tilbake hit :-D

  Takk for tips om kirke, men vi rakk ikke det denne gangen...

  Gleder meg til å se hva garnet ditt ender opp som :-)

  Ha en fin dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Takk for kommentaren inne hos meg. Jeg blir så glad når de som er innom legger igjen spor etter seg slik at jeg kan komme på gjenbesøk. Nå har jeg rullet litt nedover i din blogg og her er mye spennende å se på og lese om. Garnet du har kjøpt har jeg ikke prøvd, men fargene var jo nydelige og det passer sikkert bra til et sjal vil jeg tro.

  SvarSlett
 3. Det var noen utrolig fine farger på det garnet! :)
  og sjalet du har laget er kjempe fint, gleder meg til å se hva du kommer til å lage av det andre garnet:)
  Jeg legger deg til i blogglisten min:)

  SvarSlett
 4. Fame Trend er et utrolig garn! Jeg kjøpte tre nøster på Island i oktober -13, den blå du har her, et grønt mer jordaktig og et rødorange. Det er utrolig gøy å jobbe med, så mine blir det en løs jakke/cardigan av. Utrolig gøy å lese bloggen din! Denne kommer jeg deffinitivt tilbake til!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...