torsdag 23. juni 2011

Hawaii-kjole

Sommerglad kjole

Ny kjole etter mønster fra Brukt på nytt, størrelse 4 år. Den 4. kjolen i rekken. Stoffet er en duk jeg kjøpte på Indiska på tilbud i vår. Jeg fikk følelsen av å sy på en Hawaii-skjorte, derav navnet. Sømmene oppfører seg tilsynelatende som de skal og det er morsommere å jobbe med. Trenger ikke ny maskin jeg vel! Ikke enda i alle fall :-)

La meg og få nevne av nå er romanen til Inga H. Sætre i butikkene. Jeg fortalte om den for dere da jeg presenterte min nye heading for "ikke kjøp mer garn"-måneden. Den har tittelen Fallteknikk og ser ut slik du ser under. Gleder meg til å lese den.
Gratulerer så mye med bok, Inga!


La meg få ønske dere en riktig god St. Hans! Her i huset blir det rømmegrøt i kveld - og den tradisjonelle diskusjonen med Kjæresten om rømmegrøt er en tradisjon på St.Hans-aften eller ei ;-)

11 kommentarer:

 1. Superfin kjole! Det var ordentlig Hawaii-stil ja, kult!

  Det er bra symaskinen fungerer som den skal nå!

  Ha en fin St.Hans.:)

  SvarSlett
 2. Kjempefin kjole... :O)

  klem

  SvarSlett
 3. Så utrolig skjønn. Tenk å få noe så flott ut av en duk. Jeg må virkelig åpne øynene mine snart for alle mulighetene som fins der ute.

  SvarSlett
 4. Så flott kjole.
  God kveld
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Så fin! Du er så flink:)

  SvarSlett
 6. Så fin ein kjole!
  Har du klart å la værr å kjøpe garn i juni mon tru? Kjøper stoff i stedet kanskje? ;o)

  SvarSlett
 7. Så flott kjole du har sydd og i flott stoff:))

  SvarSlett
 8. Tusen takk!

  Namaste, jeg har vært NESTEN helt kjempeflink med ikkegarnkjøp... Det er vel på tide med en oppdatering. Stoff? Tja, det kan kanskje blitt litt? ;-S

  SvarSlett
 9. Det var et herlig mønster i det kjolestoffet - riktig til å bli glad av.

  SvarSlett
 10. Disse kjolene er jo så fine. Og denne ble jo skikkelig sommerlig og fresh. Har lyst til å prøve meg på disse jeg også, så jeg håper boka snart kommer inn på biblioteket. Har reservert den.

  Ønsker deg ei riktig fin helg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...