onsdag 1. juni 2011

Juni er selvpålagt "ikke kjøp mer garn"-måned


Vi noterer 1. juni på kalenderen og jeg har bestemt meg for at denne måneden skal jeg ikke kjøpe mer garn. Jeg har mye. Nøyaktig hvor mye, gidder jeg ikke regne ut. Det er helt sikkert mange som har mer enn meg. Og garantert mange som har mye mindre.

Ingen regel uten unntak.
 • Unntak 1: Dersom jeg får bestilling på strikkeoppdrag kan garn kjøpes inn til dette arbeidet (om jeg ikke allerede har i egen beholdning)
 • Unntak 2: Skulle det vise seg at det mangler garn for å avslutte påbegynt arbeid, kan dette suppleres (men da må jeg i utgangspunktet anta at det er nok garn til å fullføre prosjektet. Du starter ikke på en ny genser til deg selv med 1,5 nøste garn liksom)

Formålet med denne måneden? Kanskje å få ferdigstilt noen ufoer, bli mer bevisst på alt det fine garnet jeg har og på hva jeg faktisk kan lage av det. Det vil muligens trigge fram flere kreative prosesser. Det kan jeg like. Vi får se hvordan det går :-) Kanskje du har lyst til å være med?

Slike forsetter som dette erger sikkert garnprodusentene, men slapp av! Etter en måned uten er vi så sugne på å kjøpe garn og det tar ikke lang tid før vi fyller opp vakumet igjen.

Logo
I anledningen har jeg fått laget en ny logo som står ut måneden. Stilig, ikke sant?

Det er Inga Sætre som har tegnet denne eksklusivt til meg, det synes jeg er kjempegøy!

Jeg er stor fan av Møkkajentene (du har kanskje lest heftene eller sett stripa i Morgenbladet?) Hun har også laget tegningene til den fine barneboken Unbrakomonsteret. IKEA om natten. Jeg kjenner en liten gutt som heter Øyvind, og dette er hans yndlingsbok over alle! Det er han nok helt sikkert ikke alene om :-)

Hennes neste prosjekt er tegneserieromanen Fallteknikk. Her kan du se et fint intervju av Inga i Bokprogrammet, NRK om denne nye romanen. Jeg gleder meg!

Lykke til med utgivelsen Inga, og takk igjen for logoen! Stor stas :-D

12 kommentarer:

 1. Tror jammen jeg burde slenge meg med på den. Garnlageret mitt økte drastisk i løpet av mai og det skyldes ene og alene Dropssalget. Så nå har jeg garn til prosjekter i månedsvis tror jeg. :)

  Lykke til med forsettet.

  SvarSlett
 2. Min mann hadde nok blitt glad om jeg hadde gjort det samme da jeg ikke kan holde meg vekk fra garnbutikker og akkurat kjøpte en stor pose garn....men vanskelig....

  Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Denne har jeg ventet på, hehehe! Spesielt å se den flotte logoen. Veldig bra! Lykke til med abstinensene! ;)

  SvarSlett
 4. Flinke deg som skal ha kjøpefri måned! Herlig logo :) Blir spennende å se om du klarer å stå imot, jeg hadde ikke klart det.. :)

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 5. Super ide, slenger meg på den! Enda godt at Drops-salget er over for denne gang! Lykke til!

  SvarSlett
 6. Så fin logo du har laget. Lykke til med shop-stop!!
  Klem Anne Lise.:)

  SvarSlett
 7. Kjempesøt logo! Det er lett å bli med på det forsettet. Jeg driver slanking allerede, men om ei dryg uke blir det ferietur som varer til ut i juli engang. Jeg har et lite unntak; skal ha med meg Marte Helgetuns oppskrift på kjole med flettet liv og da må jeg kjøpe garn til to slike!!! Lykke til med ufoer og andre spennende saker!
  Klem:)

  SvarSlett
 8. Kjempefin logo! Jeg har hatt handlestopp siden januar jeg da med få sprekker...
  Men sendte et par nøster til deg i dag da, passer vel bra det når du har kjøpestopp;) hihihi
  Klem

  SvarSlett
 9. Jeg tror på dig Siri !!! Og jeg vil heppe dig igennem hele juni mdr. om det skal være !!!!

  men ...lad os nu se...he he :-))


  very nice header !!!!

  SvarSlett
 10. En veldig god idé - lett å holde for meg som nettopp har bunkret opp ;)

  SvarSlett
 11. Så fin logo! Jeg slenger med med på ideen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...