mandag 13. juni 2011

Brødpose

Brødpose brettet til kurv

Jeg hadde en idé om en brødpose i hodet og den ble nesten akkurat slik jeg så for meg før jeg begynte å sy. Jeg har brukt en avlagt olabukse på utsiden og et tynt stoff fra IKEA på innsiden. Sydde to poser og sydde dem så sammen slik at alle sømmene er skjult inni posen. Snora er skjult inni posen og jeg fikk etter noe styr også satt inn to maljer. Praktisk og litt tøft.

Posen ble gitt i bursdagsgave til min bror sammen med et knekkebrød-kitt. Jeg vil tro posen er suveren for oppbevaring og knekkebrød og når du skal servere kan den brettes ned til en fin kurv.

Om jeg skal få sagt det selv, til tross for mange skjeve sømmer så er jeg veldig fornøyd med utseende på kurven. Håper min bror får god bruk for den :-)

12 kommentarer:

 1. genialt : ) virkelig stilig pose !!

  fin dag til deg : )

  SvarSlett
 2. Smart! Jeg vil ha mer tid!!

  SvarSlett
 3. Smart og nyttig. Du er kjempeflink :)

  SvarSlett
 4. Artig gave, og den ble veldig fin :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 5. Stilig, flott og ta med seg ut på terassen også.:))

  SvarSlett
 6. Wow, den så jo virkelig "avansert ut" Så flink du er ;)

  SvarSlett
 7. Kjempefin! Tøffe stoffer :)
  Og smart med maljer! Mitt første møte med maljer endte med at jeg festet den gjennom begge stofflagene = hull tvers gjennom = kan ikke brukes til noen ting, hihi :)

  Ha en flott dag

  SvarSlett
 8. Stilig!! Ååå eg har så lyst til å sy men tida er så alt for liten:))

  SvarSlett
 9. Den var kjempe stilig, og så praktisk! FLott gave.

  Ha en fin uke!!

  Klem

  SvarSlett
 10. Tusen takk, alle sammen! Min bror kunne allerede dagen etter melde at posen var i bruk, fylt av hjemmelagede knekkebrød som smakte fortreffelig.

  Snakkemunn - det har du helt rett i, genialt å ha med ut på terassen, kan til og med spare plass på bordet om man henger den på en knagg :-)

  G-Anette - Auda, maljer er ikke det enkleste! Har laget et nytt prosjekt med ambisiøse 10 maljer i, tok sin tid, men fikk det mer eller mindre pent på plass til slutt - så ikke gi opp!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...