tirsdag 27. oktober 2009

Rosa og perler for små piker

.

Jeg ville at denne luen skulle være skikkelig nusselig og søt.

Oppskriften er fra Stikk til nøstebarn, og den er strikket i dobbelt alpakka-garn fra Drops. Pinne 4, noe som gjør den ganske rask å strikke. Kantet med brunt garn i samme kvalitet og kunne så begynne å være kreativ med perler og roser. Tror jeg bruke én kveld alene på å hekle rosen - har enda ikke fått teken på den heklingen. Noen som vet om det arrangeres kurs i hekling? Noen perler hadde jeg liggende fra tidligere prosjekter, og jeg syntes disse passet bra i fargene. Størrelsen er 4 år, og mottakeren på denne er en pike på 3,5 år. Det ble heldigvis suksess!
.

Bobler meg her og bobler meg der....

.

Boblevesken er ferdig! Denne tok det LANG tid å strikke - i alle fall føltes det som veldig lang tid. Påbegynte prosjektet før sommeren og gikk på med godt mot. 3/4 ut i arbeidet stoppet det helt opp og det har blitt liggende i mange uker. Fikk tatt meg sammen og endelig fullført den siste av 126 bobler. Det er alltid spennende å se hva som bli resultatet etter en runde i vaksemaskinen på 40 grader. Og nesten alltid synes jeg resultatet blir bedre enn jeg frykter. Slik er saken også her!

Vesken er strikket av Drops Eskimo og oppskriften fant jeg på http://www.garnstudio.com/. Dette ga mersmak og allerede har jeg kjøpt mer garn til nye vesker. Det blir en variasjon over samme oppskrift :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...