søndag 20. mars 2016

Påske!

Det er påske. Fortsatt en av mine absolutte favoritthøytider. Late dager. Tid til å gjøre slikt som man har lyst til, og som fort forsvinner i det daglige. Som å sitte og lese i et blad, høre på radio, bake et brød, drikke kaffe, og strikke litt.

 
I dag er den en Vridd hals fra Pickles på pinnene. Den har fått noen runder på pinnen også tidligere, så oppskriften sitter av seg selv. Garnet er fra eget lager.
 
Årets BiP (Bag in Påskeegg) er klart og testet.
 
 
 
Jeg skal fortsatt jobben noen dager i påsken, men det føles nesten som å ha ferie allerede :)
 
Ønsker alle en strålende påsketid!

mandag 11. januar 2016

Ballongislykter i all sin prakt!


 
Dette ble ikke dumt! Masse kulegrader, ballonger med vann i ett døgn utendørs, litt flikking senere så har vi det på plass :-D Første forsøket ble ikke så bra, men denne runden fungerte.
 
På søndag fikk vi besøk og da måtte jeg ut for å børste en drøy halvmeter med snø bort for å komme ned til lyktene. Men de står seg like fint fortsatt!
 
Moro! Og dekorativt!
 
Har du laget islykter i vinter? Med eller uten ballong?
 


fredag 8. januar 2016

Islykter av ballong

Ballonger fylt med vann

Etter at jeg fikk hus, med hage, småfugler, blomster og hele herligeheten, har jeg utvidet bloggradiusen min, og har som så mange andre fått øynene opp for den fine bloggen Moseplassen.
 
I disse dager er det ballongislykter som er det hotte! Her er ballonger inspisert på vei til jobb i dag. Det er kaldt, rundt 10 minus. Tidligere i uken var det ned til 15 minus og at to døgn i denne temperaturen er for mye til å lage lykt, viser bildet under tydelig. Det er en solid, gjennomfrossen iskule. Men du  verden så dekorativt!
 
Ingen islykt, men iskule

Så nå er jeg spent på hvordan det har gått i andre forsøk!

God helg da, folkens!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...