tirsdag 13. august 2013

Nødløsning og bilstrikking på kontinentet

Multitasking med bilstrikking, kartlesing og sightseeing!

Jeg er i gang med en blå utgave av smetteskjerfet. Jeg trengte et ikke-tenke-prosjekt til bilkjøring som kan kombineres med kartlesing. Topp! Og siste jeg tenkte før avgang var "husk hjelpepinnen som ligger i boksen". Den ligger fortsatt fint i boksen sin. Men er man ikke kreativ kanskje? Karabinkroken på den håndholdte GPS-en fungerer fint!

torsdag 8. august 2013

Sommerskjerf, akkurat slapt nok



Kjapt gjort på et par dager! Etter oppskrift fra Pickles sitt smetteskjerf. Strikket i en tråd Tynn organisk bomull (temmelig sikker på at det er fargen Karamell) og en tråd Mandarin petit, under mottoet "man tager hva man haver".
 
Jeg synes dette skjerfet blir finest i "riktig struktur", altså passe slapt, eller i store nok masker. Jeg har som oftest måtte gå opp en del i pinnestørrelse for å få samme strikkefasthet som Pickles-jentene, og her var det i utgangspunktet anbefalt størrelse 7.5. Jeg gikk opp til 10. Og fikk det akkurat som jeg ønsket.
 
Er du på jakt etter et raskt og fint sensommerporsjekt, kan jeg anbefale dette. Ser i tillegg at det er salg på det fine bomullsgarnet hos Pickles nå. Friste, friste...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...