tirsdag 28. april 2015

The Bag Lady

Den totale, tilgjengelige garnbeholdingen pr dags dato
 

Sånn er tydeligvis livet på flyttefot.

Hele det store skapet mitt med garn er pakket ned i poser og esker. Symaskinen min er satt på lager, alle stoffene mine, pinner, knapper, synåler ute av syne. Bortesett fra innholdet i denne posen. Et sjal på pinnene. En vest som skal få knapper. En kanin som skal gis bort. Og noe annet under som er til krisebruk om jeg blir ferdig med alt annet. Det er for at jeg ikke skal klikke helt.

Ikke for det - jeg har ikke hatt så mye tid eller overskudd til å strikke de siste par ukene. Har faktisk nesten ikke tenkt på det. Ledig tid og overskudd går til å pakke esker, kaste eller gi bort ting, eller tenke på å pakke, kaste eller gi bort ting.

Men hadde jeg ikke hatt denne ene posen med arbeider, som jeg kan se på og sukke beroliget, og tenke på, så hadde det nok ikke gått like bra. Og det hadde helt sikkert ikke blitt pakket like mange esker. I alle fall ikke med like stor iver.

Så nå pakker vi videre. Med garnposen i øyekroken, på beroligene kort avstand.

fredag 3. april 2015

Jeg skal få hobbyrom!

Siden før jul har Kjæresten og jeg søkt rundt på Finn.no og vært på visninger. Etter mye om og men har vi nå kjøpt et rekkehus med hage! Det føles overveldende og veldig riktig, selv om det kommer til å bli svært trist å flytte fra vår deilige byleilighet som jeg har eid i nesten 15 år. "Det er en tid for alt", sa min kloke venninne, og det holder jeg med henne i.

Nå skal jeg blant annet få eget hobbyrom hvor garnet mitt skal få bo, alle stoffene, symaskina. Du kan tro jeg gleder meg!

Mitt nye hobbyrom
 
Som du ser av bildet er det et fint, lite rom. Med vindu ut mot billøs gate. Jeg skal ha en symaskin der, en hylle/skap for oppbevaring av garn og stoffer - og en sovesofa, da jeg skal ha rom til overnattingsgjester.

Så kjære leser - alt av tips og innspill til utforming av hobbyrom tas imot med stor iver og takk!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...