mandag 3. januar 2022

177.320 masker til lillebror

 Min lillebror ønsket seg et restegarnpledd etter at hadde lagt sin elske på de to jeg har laget tidligere. Jeg har strikket et til meg selv, og et til min ektemann fra før.


Med to tepper allerede laget, var det faktisk litt slunkent med garn i egen beholdning og jeg gikk derfor ut i SoMe og spurte mine FB-venner om det var noen som hadde noe å avse, og til min store glede var det nemlig flere vil villig donerte noen rester! Veldig takknemlig og jeg har under arbeidet av dette teppet tenkt på min bror som skulle få det, og på alle som har donert noen nøster til prosjektet. Veldig koselig!

Her har jeg som også tidligere, lagt opp 260 masker på pinne 3,5 og strikket riller så lenge jeg orka. Pleddet ble ca 1,15 bredt og 1,58 langt. Estimatet tilsier ca 177.320 masker :)

Prosjektsiden på Ravelry her (krever innlogging)

Jeg startet på dette pleddet i mars og ble ferdig i desember samme år, så i min bok er dette unnagjort i rekordfart! Det hadde jeg ikke trodd jeg skulle klare, men jeg har strikket en del på kveldstid og på hytta i Valdres hvor arbeidet stort sett har ligget. Og med 117 dager på hytta i løpet av 2021, så har det i snitt blitt 1516 masker pr dag på hytta. Også det hørtes mye ut, men tiden går jo fort når man først er i siget. 

Bare eeeen stripe til..... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...