torsdag 27. desember 2012

Bella x 2 til julJeg synes ikke jeg har fått laget fult å mange julegaver som jeg skulle ønske, men disse er jeg veldig fornøyde med. Til mor og datter har jeg laget de fine Bella-vottene. Etter å ha sporet opp at de solge Rowan CocoonNøstet Mitt på Lambertseter senter, var det bare å sette igang strikkingen. De er strikket i lysegrått "Scree" og bronseaktig fargen "Amber".

De grå er strikket lange og de i bronse korte. Begge er fortsatt gode og varme over håndleddene. Og det gleder meg at de ble tatt godt mot. Håper de blir brukt masse!Et par lange, et par korte.

Så langt har forøvrig jula vært perfekt. Håper den er fin også for deg. Jeg er så heldig at jeg har fri hele romjula og det nytes i lange åndedrag. 

God romjul!


onsdag 19. desember 2012

En gjenganger


En kjær oppskrift kan ikke gjentas for ofte? Det er Pickles Vridd hals i Abuelita Tjukk Merino jeg har strikket. Igjen. De er fine, altså, og den mørkegrå fargen er lekker. Jeg har mistet tellingen, men har laget godt over 20 stykker av disse nå. 

Har du en oppskrift som ofte gjentas?tirsdag 11. desember 2012

Deilig førjulsstemning i København

I år tar jeg virkelig inn julestemningen for alt det er verdt, og i går fikk Kjæresten og jeg en riktig god og deilig dose da vi fikk noen timer i København før vi igjen gikk ombord i båten. Der det er iskaldt og snøfritt i Oslo var det mildere og VELDIG mye mer snø i København. Vakkert og litt kaldt, men med en varm gløgg og god frokost var igjen alt godt. Mye vindusshopping, litt shopping og et besøk i Tivoli ble det tid til. Takk for nå - vi kommer igjen!


søndag 9. desember 2012

Siris "kald gulvtrekk koseteppe"


Pickles Lun bris Sommerbabyteppe er herved omdøpt til "mitt eget koseteppe mot kalde gulv på kjølige dager". Jeg har brukt Pickles Økologisk Bomull Tynn og kjøpte settet som heter Helt naturlig. Veldig flott fargekombinasjon, må jeg si. Det er fargene Blek hassel, Hassel og Bomullseng og det går med to nøster av hver farge. Det skal nå brukes til å holde varmen i en byleilighet som til tider blir bittelitt for kald når temperaturen bikker under -15. Jeg planlegger og å bruke det ute på balkongen til våren før solen har varmet bakgården skikkelig opp..

Disse dagene på vinteren er preget av dårlig lys og dårlige fotoforhold. I dag klaffet det maks, med nysnø ute som gir masse lys også inn, fin sol og mye blå himmel uten direkte sol inn. Så her har det blitt nimontert, fotografert an mass. Phu!

Med det vil jeg ønske god 2. søndag i advent!

torsdag 6. desember 2012

Endelig mine egne Bella-votter


Der var de endelig ferdige - mine helt egne Bella-votter. Strikket i digg Rowan Cocoon. Lange, varme og gode, og det kommer godt med i den kulda som er nå. -15 er det meldt i kveld, men det gjør ikke no!

onsdag 5. desember 2012

Julesyklubbmøte


Oppskriften er enkel; noen hjemmebakte biscotti, sjokolade og øvrig julesnop, varm te og ikke minst de uvurderlige venninnene. Det ble strikket noen tommeltotter, festet noen løse tråder og fnist en del. Takk! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...