torsdag 30. oktober 2014

Minibloggtreff og selfie

#strikkebloggerselfie
Begge bloggerne møtte i egenprodusert genser/jakke. Selvsagt.

Jeg har møtt Huldr! Husker dere Gi bort-en der jeg loddet ut et stk Islands strikk? Det var Huldr fra Huldra fra byen som vant. Og heller enn å sende boka i posten, så møttes vi over en kopp kaffe. Veldig praktisk når vi bor i nabobydeler i samme by :-)

Utrolig trivelig å møte forfatteren bak den flotte bloggen! Praten og tida gikk fort. Som strikker og blogger har man en del felles. Utfordringer med å fullføre prosjekter, gleden og stoltheten når et plagg fullføres, dårlig eller ikkeno fotolys på vinteren, jakten på den perfekte plass for å ta neste bilde, garnlager uten plan, impulskjøp, nyoppdagede garnskatter, fryden med å lete etter nye prosjekter, felles beundring over andre bloggere og prosjekter, and so on. Stas!

fredag 24. oktober 2014

Gratulerer, Pickles!I går var det lansering for den nye boka til Pickles-jentene, Voksne ingen adgang. Ingen tvil om at dette er populært, med lang kø av strikkelystne damer.

Gratulerer så mye med suksessen, Heidi og Anna! Jeg er imponert over alt dere får til! Lykke til med salget! Boka ser veldig flott ut!


lørdag 18. oktober 2014

Ensporet under bryllypsforberedelsene

Det ble klut på klut

Aller først  -takk for alle gratulasjoner i forbindelse med at jeg nå har giftet meg med Kjæresten :-D Det var en fin opplevelse! I ukene før bryllupet har jeg også strikket, men i svært lite utfordrende skala. Fargekombinasjoner er det eneste som har utfordret. 

Det er kopptuer an mass. Masse kluter. Strikket av dobbel tråd, restegarn. Klut, på klut. Meget avslappende på kveldene da jeg var ferdig med kjoleprøving (passer den nå, slik?) , undertøykjøp (stroppeløs, eller ei, hold-inn, ja takk), negelakk-kjøp (eller gellack, løsnegler, gjøre selv eller la andre fikse? Husk allergien!), frisørtime (men ikke tidligere enn en uke før!), sko-leting (høye heler, lave heler, pep-toe, bling?), billettkjøping, leiebil, musikkvelging (den låta først, så den etterpå) osv, osv....

Ikke har jeg funnet boksen med nåler heller, så jeg har ikke fått fullført en eneste klut. 

Og jeg trodde faktisk jeg kun hadde strikket en to, tre kluter, maks fire liksom, men opptellingen viser 9 kluter med den 10. på pinnen... Ups.

Kanskje det er noen som kunne ønske seg nye kluter til jul? :-)

God helg til dere alle! Etter en turbostart på uka etter hvetebrødsdagene er det godt med lørdag, taco og Skal vi danse på TV ;-D


mandag 13. oktober 2014

Vinneren er...!

Da er fristen ute, jeg er tilbake fra bryllupsreise (han sa ja!) og vinner av gi-borten er trukket!

Hvem vant?

Tusen takk til alle som har deltatt, og tusen takk for alle gratulasjoner :-D Det har vært en fantastisk opplevelse med bryllup og nydelige hvetebrødsdager <3

Men så tilbake til det viktige her - vinneren av gi-borten.....

Jeg har talt opp stemmer og fordelt ett og to lodd. 85 lodd ble tatt totalt, og denne gangen var det en av de aller første som kom heldigst ut etter å ha spurt Random.org om hvem som skulle få sitt eget eksemplar av Islandsk strikk.

*Trommevirvel* Her var det Huldr, Huldra fra byen som trakk det lengste strået! Gratulerer! Send meg adressen din, så skal jeg lage en pakke til deg :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...