fredag 26. februar 2021

Tirillgenser - omsider!

Oj, denne tok sin tid, gitt! Jeg husker jeg starte på genseren på venninnetur på Finse med den nydelige forfatteren av bloggen Litlo&Kalen leeeenge før vi hadde hørt noe om Covid-19, og den kommende pandemien. Men det måtte visst en pandemi til før jeg kom i mål med genseren. 

Strikket i nydelig Alpakka fra Sandnesgarn på pinne 3,5. Det korrekte navnet på genseren er Tiril Snøkrystall Pullover, sjekk lenke videre til oppskriften fra min Ravelry-side.

Så - genseren hadde altså oppstart november 2019  og ble fullført før jul 2020. Skjønner egentlig ikke hvorfor det skulle ta så lang tid, for mønsteret var ganske morsomt å strikke og ble meget penere enn jeg hadde sett for meg. Jeg vil ikke si jeg er kjent for å strikke pene mønster i flere farger, mer her var dog kun to farger og mønsteret var enkelt å følge.


Så Tiril, i tillegg til å ha en vakker strikkekolleksjon må vi jo også passe på å gratulere med fantastisk innsats og resultat fra VM! Du er rå!

torsdag 25. februar 2021

Villmarksgenser og egostrikk

Her er min Villmarksgenser etter oppskrift av Linka Naumann. Utrolig morsom å strikke og garnet er magisk! Jeg benyttet det islandske garnet Alafosslopi. Jeg fant garnet på Narvik Hobby AS før jul og med mamma som kyndig rådgiver fant jeg raskt fram til den fargekombinasjonen jeg likte. 

Med pinne 6 går det også raskt å lage denne. Hele jobben var unnagjort på under 3 uker. Se mer om prosjektet på min Ravelry

Genseren er skikkelig varm og allerede mye brukt både på båltur og skitur, i strålende solskinn og med rim i barten.
Båltur på Blefjell


I skiløypene på Blefjell


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...