fredag 14. juni 2013

Garnfunn hos Snarby Strikkestudio i Tromsø

Jeg har vært så heldig å få være med på jobbtur til Tromsø, byen jeg tilbragte studietiden og de første arbeidsaktive årene mine, 7 år totalt, som jeg ikke har besøkt på 5 år. Været var på sitt aller, aller beste, og gamle kompiser dukket opp "overalt"! Nesten hele uken ble tilbragt med en liten klump i halsen titt og ofte - dette var et godt gjensyn!

Men så over til det som er interessant - garn.

Jeg fant Snarby Strikkestudio og allerede før jeg gikk inn i butikken hadde jeg fra kvelden før sett meg ut garnet Kauni i vinduet. Garnet er dansk, og tidligere ukjent for meg. Helt sikker noen av mine danske lesere som kjenner til det? Det er rent ull. Ikke veldig dyrt, kun 89,- for et nøste er på mellom ca 130-160 gram.

Garnprøver - helt genialt

Utvalget av garn var enormt i både ensfarget og multifarger. I tillegg fikk jeg svært god og hyggelig hjelp i butikken. Kan ikke annet enn å anbefale :)

Stooooort utvalg ensfarget og multifarget

Jeg endte opp med tre nøster, to i blåtoner og en i orangegul. Og nei, jeg har ikke planer for de enda, men MÅTTE bare ha de. Noen suvenirer må man unne seg, ikke sant!?

Bortsett fra det er det så travelt om dagen at jeg ikke har tid eller kreativt overskudd til annet enn å strikke en og annen stripe på restegarnteppet mitt. Men det er helt alright det og :)

Mine tre skatter

Og til slutt - utsikt fra hotellværelset! Wow!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...