onsdag 26. februar 2014

Babygave til en liten gutt


Babygave til familiens nykommer!

Nå er babygave gitt til familiens ferskeste tilskudd! Lille T. fikk et sett med babylue og babysokker samt et teppe.

Disse har vært ferdige en stund, og det er godt å få de i bruk! Babyteppet er Lun Bris Sommerbabyteppe etter mønster og garn fra Pickles.

Djevelluen og sokkene er strikket i Duo Sike/Merino kjøpt på ferietur i Købehavn. Her finner du mønsteret på Djevelluen, og her kan du se luen strikket i ulike garn.

Nå håper jeg de blir slitt ut :-D

torsdag 20. februar 2014

Glatt lue

Gattstrikk med felling
 
Strikket på liten rundpinne størrelse 4, knappe ett nøste Vivaldi Drops i gråblått. Opplegget er 100 masker og det er strikket glattstrikk ca 20-22 cm felling.
 
PERFEKT for endelig å få brukt et nøste som ble kjøpt på tilbud for flere år siden, lenge har jeg spekulert i hva jeg skulle bruke garnet til.
 
Enkelt å strikke og fint TV-strikk, største utfordring ligger i å få med seg begge trådene når det strikkes med dobbel tråd i tynt, pusete garn. Det kan være litt vrient å få til når man sitter og tørker en tåre i smug der de norske utøverne henter medaljer i Sotsji (Skiskyting er noe av det morsomste å se på TV og jeg beundrere Bjørndalen, så jeg knapt klarer uttrykke det. Så dere stafetten i går, eller!? For en demonstrasjon! Kjempegøy!)
 
Oppskriften fikk jeg som handout på førjulstreff i desember.
 

Trendy lue

Passe baggy?

tirsdag 18. februar 2014

Lubne Bella-votter


Dette syntes jeg ble meget bra. Et par korte Bella-votter strikket i Alfa fra Sandnes garn. Jeg bruker pinne 5,5 (som vanlig). Vottene virker solide og lubne, slik jeg synes disse skal være. Og grått blir aldri feil. Det gikk med to nøster til dette paret (2 gram garn igjen ;-)

søndag 16. februar 2014

[AVSLUTTET] Gir bort bok av Annemor Sundbø

 
Denne kan bli din

Ved gjennomgang av "biblioteket" finner jeg TO av denne fine boka av Annemor Sundbø. Det er Usynlege trådar i Strikkekunsten Omtalen sier det er "ei inspirasjonsbok for alle strikkeglade og alle som er interesserte i kleshistoria vår, ei strikkebok for kulturinteresserte og for alminnelig strikkande mennesker". 

Jeg tipper jeg når en og annen som er over snittet alminnelig strikkeinteresserte her, og er du en av disse og har du lyst på denne boka, legger du igjen en kommentar til dette innlegget. 

Frist for å delta er søndag 16. mars!

Lykke til!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...