tirsdag 28. april 2015

The Bag Lady

Den totale, tilgjengelige garnbeholdingen pr dags dato
 

Sånn er tydeligvis livet på flyttefot.

Hele det store skapet mitt med garn er pakket ned i poser og esker. Symaskinen min er satt på lager, alle stoffene mine, pinner, knapper, synåler ute av syne. Bortesett fra innholdet i denne posen. Et sjal på pinnene. En vest som skal få knapper. En kanin som skal gis bort. Og noe annet under som er til krisebruk om jeg blir ferdig med alt annet. Det er for at jeg ikke skal klikke helt.

Ikke for det - jeg har ikke hatt så mye tid eller overskudd til å strikke de siste par ukene. Har faktisk nesten ikke tenkt på det. Ledig tid og overskudd går til å pakke esker, kaste eller gi bort ting, eller tenke på å pakke, kaste eller gi bort ting.

Men hadde jeg ikke hatt denne ene posen med arbeider, som jeg kan se på og sukke beroliget, og tenke på, så hadde det nok ikke gått like bra. Og det hadde helt sikkert ikke blitt pakket like mange esker. I alle fall ikke med like stor iver.

Så nå pakker vi videre. Med garnposen i øyekroken, på beroligene kort avstand.

8 kommentarer:

 1. Det er stress å pakke og flytte, men også fint å kunne begynne litt på nytt uten tingene som er kasta eller gitt bort. Godt planlagt å ikke pakke ned alt garnet. God flytting!

  SvarSlett
 2. Lykke, lykke til med kassepakking og oppakking! Lurt å ha ørlite tilgjengelig, så man ikke føler at alt er i kassene.

  SvarSlett
 3. Lykke til med pakking og flytting! Alltid lurt å ha litt garn innafor rekkevidde uavhengig av om det blir brukt eller ikke.

  SvarSlett
 4. Flytting er skikkelig tid- og energikrevende! Men selv om man kanskje ikke har så mye tid og krefter til å strikke, så er det viktig å ha muligheten underveis i prosessen også, ja. Ellers får man jo aldeles åndenød :) Husker det fra vi flyttet i fjor sommer. Bare det å ha muligheten til å strikke litt, eller i hvert fall se garn og pinner, det er beroligende og godt :)

  SvarSlett
 5. Lykke til med pakking og flytting:)
  Du er flink som bare har en veske med garn og strikketøy tilgjengelig nå. Jeg har alt for mye liggende "fremme" til enhver tid.. Blir mye rot av det...

  SvarSlett
 6. Lykke til med flyttinga! Så smart du er som gir bort og kaster. Tidkrevende, men for en god følelse etterpå når du kan starte på nytt med det du vil beholde.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 7. Veske med det mest nødvendige er et must under flytting og andre travlre aktiviteter! Plutselig må man ha en pause, og hva er bedre enn et strikketøy?.Lykke til med flyttinga ;o)

  SvarSlett
 8. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...