fredag 9. juli 2010

Ferieplanlegging

.
Sesongens trendfarge - lysegrønt og hvitt.

Jeg har gått inn i feriemodus. Det går litt langsommere, og det er ikke så farlig om jeg ikke rekker alt.

Men tanken på at jeg skal gå helt tomt for et håndarbeid dersom jeg skulle få en ledig stund der lysten og anledningen melder seg, er ikke god. Så her helgarderes det.

Nyinnkjøpt garn til konkrete, planlagte prosjekter (det er tilbud hos Drops. Igjen...), og ja - du ser rett; heklenåler! Jeg håper at jeg i løpet av ferien skal få anledning til å sitte på skuldra til en hekler som har tålmodighet til å lære meg noen hemmeligheter fra faget. Jeg holdt på å gi helt opp etter siste forsøk, men etter så mange oppmuntrende kommentarer har jeg fått nytt mot. Takk, folkens!

Jeg skal i tillegg sitte en del timer i passasjersetet, og da er det veldig greit å ha et prosjekt som ikke krever noe oppmerksomet. Et sjal i riller er perfekt :-)

Da skal jeg straks ta fatt på videre forberedelser. Skal bare sitt litt til på balkongen i kveldsvarmen.

Ha en fortsatt riktig god sommer, med eller uten håndarbeid!
.

16 kommentarer:

 1. Klart det må hamstres til ferie! Ennå ikke kommet meg på salget til Drops, men det varer ut juli, så vi får se over helga;)
  Heklinga vil gåså greit,skaldu se;) Tror det ligger en informasjonsgreie på Drops sine sider, eller så finner du det på Youtube! Lykke til!
  Kos deg i ferien og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Er så enig med deg kan IKKE gå tom for arbeid.
  Skal ha arbeid med til Roma turen ...kan jo ikke sitte med hendene fanget så lenge av gangen.
  Hekling må du ikke gi opp .Enkle lærebøker er å finne og har gode forklaringer.
  Ønsker deg en fin ferie og late dager.

  Klem

  SvarSlett
 3. Lykke til med hæklingen , det skal nok gå skal du se :-) Og ha' så en dejlig ferie :-)
  Og hvad ser jeg på billedet , et nøgle med Mandarin Petit , mit absolut ynglings bomuldsgarn...

  SvarSlett
 4. Mye fint garn du har kjøpt. Kjekt å sikre seg litt. :))

  SvarSlett
 5. Det er viktig å ha prosjekt i nærheten ja. Pleier alltid ta med meg for mye....men heller det enn ingen ;)

  God ferie og spennende å se hvordan det går med heklingen din ;)

  Hørte jeg noen nevne salg hos drops.....*løpe* ;)

  SvarSlett
 6. Det var masse fint garn, hvitt og grønt er jo kjempelekkert! Kos deg med strikken (og heklingen - jeg gjør begge deler, og syntes hekling er enklest så dette klarer du!:)) Ha en fin ferie:)

  SvarSlett
 7. Jeg har også pakket til ferie tur,vi skal en liten rundtur i norges vakre land før vi ender opp i Elverum på landsskytterstevnet og da blir det MYYYE håndarbeidstimer på meg,om våre veier krysses så skal du få lov til å sitte på min skulder hehe. Ha en riktig koselig ferietid, =) =)

  SvarSlett
 8. Mulig jeg er fjern altså, men hvor finner du til stadighet salg hos Drops? På nettet eller? Min filosofi er at det er bedre å ha med seg håndarbeid hjem som man ikke har rukket å jobbe med, enn å sitte med hendene ifanget fordi man mangler håndarbeid ;-)

  Er sikker på at du blir en kløpper hekler i løpet av sommeren - jeg kjenner det på gikta :-D

  Ha det flott og klem fra Siv

  SvarSlett
 9. lykke til med heklingen,jeg har desverre gitt opp det,det blir liksom ikke så staramt og fint:P

  og ha en fantastisk ferie:)

  SvarSlett
 10. Ser at du prøver å lære deg å hekle. Det er nok lurt å begynne med noe enkelt, så kan kanskje brødkurven bli ferdig etter hvert som du blir mer fortrolig med heklingen :)

  Ha en god sommer!

  SvarSlett
 11. Så masse flott garn du tar med deg på ferie. Lurt å heilgardere, og eg gleder meg til å sjå resultatet av feriestrikkinga og -heklinga :) God sommar!!!

  SvarSlett
 12. For en fin blogg!! Skal lese mer etterhvert (må vel kanskje ha en konto eller noe, ikke akkurat datageni jeg....)
  Helt enig at man ikke kan risikere og gå tom for strikketøy (har bare såvidt prøvd meg på hekling, ingen stor suksess for min del!), pleier og ha med tre om jeg skal være borte en helg;-)
  Tenkte jeg skulle tipse deg, og andre som måtte lese dette, om en nettside som heter ravelry.com. Veldig fint sted med masse gratis oppskrifter på alt mulig, og selvfølgelig en del man kan kjøpe. Har man ett garn man ikke helt vet hva man skal bruke til så kan man skrive inn navnet på garnet og få opp forslag- jeg gjorde det med ett garn jeg har kjøpt på Island og det poppet opp over 2000 forslag:-) Jeg er ganske fersk på siden selv, men har ett familiemedlem som har strikket mye derfra. Det er gratis og være medlem og det er medlemmer fra store deler av verden.

  God strikkesommer, hilsen Irja:-)

  SvarSlett
 13. Jeg tenker mye mer på hvilket håndarbeid jeg skal ha med enn resten av bagasjen :) Er sikker på at du produerer masse fint, god ferie!

  SvarSlett
 14. Da var min ferie slutt. jeg hade som du mye bomullsgarn og heklenåler med meg. Det blev bare strikket kjøkkenkluter, enkelt og greit. Er ikke noen kløpper på hekkling men går fortsatt og trur at en gang......
  Lykke til!
  Skal bli kul og se hva du fått gjort under ferien.
  Du har en kjempefin blogg og hit kommer jeg tilbake.

  Pernilla

  SvarSlett
 15. Snublet tilfeldigvis over bloggen din, og må bare si at jeg synes du har en kjempefin blogg og du strikker utrolig mye fint! God søndag til deg :)

  SvarSlett
 16. Hei, liker bloggen din veldig godt. Er i likhet med deg opptatt av håndarbeid og passer alltid på å ikke gå tom for prosjekter i sommerferien. Fikk også med med salg hos Drops. Alltid velkomment :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...