søndag 17. oktober 2010

I love IKEA

Dette var litt av en klisjeoverskrift og det beklager jeg, men jeg er litt i ekstase fortsatt. Forrige uke var jeg en tur på IKEA sammen med en venninne.

Jeg setter stort sett alltid pris på en tur til IKEA og de fleste besøkene den siste tiden har vært sammen med Kjæresten for å handle fornuftige ting som skyvedørsgarderobe, stuebord, bokhyller og slikt. Det er kjempefint det, men han er kanskje ikke aller mest glad i å gå og titte på alt det fine NIPSET og FINE SAKER som også finst på IKEA.

Da jeg dro sammen med min gode venninne, var dette hovedformålet for turen. Å se på FINE TING. Vi var ikke i tvil om at vi var på samme bølgelengde her :-)

Jeg har sjeldent brukt så mye tid i avdelingen for metervare som jeg gjorde denne gangen. Spesielt falt jeg for serien ANNAMOA som Lotta Kühlhorn står bak. Dette er sikkert ikke noe nytt for de som allerede har satt seg godt inn i utvalget, og det stoffet jeg kjøpte er fra 2008. Old news kanskje, men gøy lell!

Jeg kjøpe en drøy meter av dette.

Kjempesøte detaljer i småkrabber...

...skjell...

...og krabbekrølle.

"Jeg må kanskje fikse den symaskinen din snart da" sier Kjæresten.

Ja takk, gjerne!

Men det er helt greitt at du har prioritert å montere skyvedørsgarderoben, og nå konsentrerer deg om å bli frisk fra forkjølelsen. Den forkjølelsen ser forresten ut til å begynne befeste seg hos meg nå, så jeg ser etter veldig enkle strikkeprosjekter jeg kan bedrive dersom hodet ikke lenger henger med og jeg må sitte apatisk under dyna i mange timer *snufs*

Metervarene under er av samme designer, og jeg sto lenge og siklet også på disse, men lot det være med det :-) Er de ikke søte?11 kommentarer:

 1. I Love IKEA to. Bare litt dumt at det ikke finnes noen i nærheten her oppe i nord.
  Herlige stoffer!
  Nå er jeg litt spennt på hva du har tenkt og bruke det til.
  Det kan være greit og ha forskjellige personer og far i butikker med. Og gå rundt i butikker når det sitter en man og venter med en kopp kaffe på en cafè, det blir jeg bare stresset av.
  Ha en fortsatt fin søndag!

  Pernilla

  SvarSlett
 2. Jeg falt for det blå; ingen bombe kanskje:D
  Men jeg syr jo ikke så mye, men er allikevel innom den avdelingen og titter selv;) Mye lekkert, ja;)

  Nyt kvelden og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Har faktisk tenkt på Mikkel Rev og skogen som gardin på barnerommet. Utrolig sjarmerende serie- jeg synes faktisk Ikea sin nye stoffkolleksjon er utrolig dekorativ :)

  ha en fin uke!

  Linn

  SvarSlett
 4. Så bra å få tatt seg en tur sammen med noen som har samme mål som deg ;-) Blir spennende å se hva du tryller frem (etter at kjæresten har fiksa symaskina) :-D

  SvarSlett
 5. Heisann!!!Tusen takk for hyggelige kommentarer inne hos meg,det setter jeg utrolig pris på!!I love ikea to:)Nydelige stoffer!!!Ha en flott uke!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. - er helt enig, det er en nytelse å gå på IKEA, spesiellt når man ikke skal ha store kjøp men har tid til å se etter fine ting :)
  Ha en flott uke!
  Hilde Iren (MONOme)

  SvarSlett
 7. Koser meg på IKEA, faktisk alt for lenge siden jeg har vært der nå, hmmm....
  Likte stoffene dine.
  Ikke bli syk nå da.
  Ønsker deg en flott og frisk uke.
  Klem Tone

  SvarSlett
 8. Har dessverre ingen Ikea i nærheten, men heldigvis en snill kjærest som kjøpte flere kule stoffer til meg der (helt på eget initiativ!) da han var innom i høst. Nå gjelder det bare å få symaskinen i gang ...

  SvarSlett
 9. Så hyggelig at du vil være med på min Give away! Lykke til.

  SvarSlett
 10. LOVE Ikea...og ser nå att det blir ett besök dit innom det närmeste :))

  SvarSlett
 11. Helt enig. Ikea er fantastisk. Jeg elsker alle avdelingene :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...