lørdag 18. desember 2010

Julegave til meg selv, fra meg selv (og Pickles)


Jeg gikk langt, og lengre enn langt gjennom snøkov og blæst!

Vel, det var i alle fall litt småkaldt og noe snø på veien over Sofienberg da jeg skulle hente min forhåndsbestilte splitter nye bok fra Pickles i dag.

Kjekke faktabokser til hver oppskrift.

Jeg har sans for konseptet deres, og finner mye inspirasjon på nettsidene. En bok med oppskrifter samlet i er slett ingen dårlig idè, og det var ikke vanskelig å bestemme seg for å unne meg selv et eksemplar. Fra før har jeg strikket vaffellua, boleroen og tøysetoppen etter oppskrift fra Pickles. Nå blir det ganske sikkert enda flere prosjekter.

Dette var mitt første besøkt i lokalene deres, og har du ikke vært der før, så merk at inngangen til lokalene ligger på baksiden av bygget.

Første ledetråd

Tampen brenner

Jeg fant, jeg fant!

Håper dere har en fredelig lørdag! Hos oss blir det stille og rolig i kveld. Juleskinka skal stekes, og en eller annen film skal sees. Perfekt :-)

8 kommentarer:

 1. Har selv bestilt oppskrifter derfra, strikker for øyeblikket på en kjekkasgenser;)
  Denne boka så spennende ut.
  Kos deg i helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Jeg har også fått boka! Den er kjempefin - ryddig og pen! Jeg liker sånt! :-)

  SvarSlett
 3. Så rett du gjør Siri! har gjort akkurat det samme :). Og siden boka skulle med post helt til harstad, måtte jeg bestille litt garn samtidig. valgets kvaler, men endte ihvertfall på garn til en flettebolero. Gleder meg til bok, garn og deilig romjul! klem fra Grønnebakkan i Harstad :)

  SvarSlett
 4. ... og eg fekk boka i posten i går:-) Siklar på mange prosjekt ... Ha ei fin førjulstid, Siri!

  SvarSlett
 5. Enkelte bøker må man bare ha ;-)

  Ha det godt og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Ser ut som en meget bra bok - er selv veldig glad for Pickels oppskrifter - laget pepperkorn pulsvarmere og hjertelue - sitter nå å strikker turban! Morsomt å lære nye teknikker og så mye inspirasjon da gitt. Denne boka skal jeg bare ha!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for tips!

  Ønsker deg en super førjulskveld:-)

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 8. Så flott julegåve :) Glede meg te å høyre kva du syns om den. Boka står på mi ønskeliste også, så kanskje eg er like heldig...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...