torsdag 9. januar 2014

Bellavotter x 3 til jul

Bella i Okergul Drops Nepal

Så videre til flere gaver! Det jeg har fått dreisen på i løpet av året er Bellavotter! Med disse skal jeg ha strikket 11 par. 

Jeg strikker på pinne 5,5. Og alle de ulike garnene jeg har brukt her synes jeg fungerer glimrende. Drops Nepal (øverste bilde) kjøpte jeg primært fordi jeg digger den okergule fargen. Fungerer flott til et par litt nettere votter. 


Sandnes Garn Alfa er også ypperlig. Blir lubne, fine votter som passer perfekt til mønsteret.

De brune nederst er kjøpt på Nille, kjempefin naturfarge i brunt, og garnet (Rosendahl) gir helt topp resultat. Jeg kjøpte også dette garnet primært pga fargen, det var akkurat det jeg var på jakt etter, da det var fremmet ønske om votter i naturfarge. Synes jeg traff spott on!

Morsomt at resultatene blir så bra, til tross for så ulike garn. Du leser den fin-fine oppskriften gratis her!

Men bildene - jeg gremmes! Snart blir det lysere dager og bedre fotolys!

Bella i sort Sandes Garn Alfa


Rosendahl fra Nille

9 kommentarer:

 1. Disse vottene er jo bare superfine. Må se på oppskriften.
  Klem

  SvarSlett
 2. Har du strikket 11 par? Imponerende! Hos meg ligger de fortsatt som en favoritt på strikkelisten...

  SvarSlett
 3. 11 par er imponerende! Veldig kjekt med et mønster som fungerer med forskjellig type garn :)

  SvarSlett
 4. Oj, så mange du har strikket! Skjønner godt det, det er jo en kjempefin oppskrift ;) Likte veldig godt de i oker, har begynt å like den mer og mer for tiden.

  God mandagskveld til deg!

  SvarSlett
 5. Virkelig flotte votter, og imponerende antall! Jeg har strikket bare ett par Bellavotter så langt, i Abuelita tjukk merino, og det ble litt tynt, så jeg måtte legge på på lengden (men de ble deilig myke da!). Skal skrive meg garntipsene dine bak øret i tilfelle flere par.

  Men er det virkelig Østlandsgarn du har brukt, eller er det Rosendahl? Ble litt i stuss, så sjekket Ravelrysiden din, og der sto det Rosendahl :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, nå ble jeg usikker! Kan jeg ha tatt så feil!? Jeg skal dobbeltsjekke fakta og korrigere om feil... Takk for at du er så våken! *bluss*

   Slett
  2. Ikke meningen å pirke, altså :-) Bare lurte på om Østlandsgarnet var tjukt nok, og så har jeg ikke sett den brunfargen før (den var fin!). Har litt Østandsgarn jeg skulle brukt opp, så om det passer til Bellavotter er det jo supert!

   Slett
 6. Men rett skal være rett! Det er SELVSAGT Rosendahl (også det jeg har skrevet på Ravelry). Har rettet i blogginnlegget og. Var innom og tittet på det på fredag. De har også veldig fine farger i grått :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Aha! Da er saken oppklart :-) Ja, veldig fint garn! Jeg var forresten også på Nille på fredag (i Torggata), der bugnet det av fint fargesortert garn!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...