lørdag 2. august 2014

Min geniale lamineringsmaskin

Du trenger lamineringsmaskin og lamineringsark

Dette er en investering jeg er veldig glad for å ha gjort. En enkel lamineringsmaskin, min er fra Clas Ohlson. Ark i A4-størrelse fra samme plass. Bruken er nesten uendelig. Og etter å ha reist med et stakkars mønsterark løst i garnposen i sommer, slo ideen meg om å laminere disse. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?

Rask, enkelt og veldig lurt. Ulemper? Tja, nå må jeg begynne ta med ekstra ark for å notere på, eller tusj som fungerer på plast ;-)

Vips!

Tosidig laminert, og klar for bruk

Aldri mer lurvete mønsterark! Hurra!

8 kommentarer:

 1. Rigtig smart ide, som jeg godt kunne bruge,
  så behøver man aldrig at bekymre sig for
  krøllede opskrifter.

  SvarSlett
 2. Jeg har også lamineringsmaskin, og den kommer jeg aldri til å kvitte meg med - jeg bruker den til alt mulig rart. Har aldri tenkt på mønsterark, så takk for det tipset :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Så smart! Hjå meg flyt det med krøllete papirutskrifter, men eg trur jammen at eg skal kjøpa ei slik maskin og setta alle oppskriftene inn i ein perm.
  Takk for tipset!

  SvarSlett
 4. Kan også bruges til mange andre ting som opskrifter, værkstedstegninger og mange andre ting. Jeg er også bare så glad for min :-)

  SvarSlett
 5. Kan også bruges til andre ting. Jeg er også vild glad for min :-)

  SvarSlett
 6. Ja, laminering er greit! Har laminert de mest brukte oppskriftene alerede.
  Her er ett annet tiås til bruk: laminere "magebåndet" til garn og henge på strikte produkter som blir gitt bort i gave. Da får mottakern vaskeanvisning og det ser litt proft ut :-)
  Hilsen Beate

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var kjempelurt, Beate! Tror jeg må adoptere ideen om å laminere etikettene til garnet. Smart!

   Slett
 7. Jeg trenger sånn maskin, ser jeg! Har mange av oppskriftene på tlf eller ipad, men det er mest praktisk med ark når man er på tur.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...