søndag 9. august 2015

Sitteunderlag av garnlageret

Nyttig verktøy - kjøkkenvekt
 
Jeg har en del Drops Eskimo og Viking Naturgarn på lager. Jeg husker i dag ikke hva de var ment til, men noen ideer har jeg hatt, som igjen har blitt kassert. Nå er det sitteunderlag jeg vil prøve meg på igjen. Garnet kjennes litt ulikt ut. Viking Naturgarn kjennes tynnere ut og har anbefalt pinne 8, Eskimo pinne 9, men begge nøstene skal inneholde ca 50 meter hver, så jeg prøver meg på å bruke nøstene om hverandre.
 
Jeg leter fram garn i farger jeg synes passer fint sammen, måper opp ca 250 gram, og setter i gang. Her er framgangsmåten på sitteunderlaget, om du vil forsøke selv.
 
Riktig god søndag!

4 kommentarer:

 1. Jeg har også begynt å strikke sitteunderlang av min ymse ubehandlede ull, ganske bra måte å bruke rester. Har ikke tovet mine enda. Dine farger var litt festligere enn mine.

  SvarSlett
 2. Enig, kjøkkenvekta er et nyttig redskap også innen håndarbeid! Jeg pleier å hekle sitteunderlag, har litt dilla på Drops sitt som består av en stor bestemorrute, men dine var også veldig fine!

  SvarSlett
 3. Takk for at du deler, det må prøves ut!

  SvarSlett
 4. Kjøkkenvekten er gull verd! :)

  Tror det går helt greit å mixe de ulike garnsortene. Men det kan være lurt å strikke smalere striper, i tilfelle de tover ulikt. Da jevner det seg bedre ut.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...