fredag 22. april 2011

Sikring mot stor fallhøyde

Garnpose (egentlig skopose) og spede erterblomster i ivrig vekst.

Jeg sitter gjerne på balkongen min og strikker når dagene er så fine og varme som de er nå. I mitt hode har jeg sett for meg garnnøster falle fra balkongen ned på bakken tre etasjer under, hvorpå den blir angrepet av naboens rødhårede katt... Ikke gøy! Selv om man er nøye og passer på så faller alltid nøstet ned på gulvet iblant.

Så kom jeg på den utrolig lure ideen om å putte garnet i en av skoposene fra Søstrene Grene, og henge denne på gelenderet. Vips! Ingen nøster på gulvet, ei heller på bakken ca. 8 meter under. Oj, så smart jeg synes jeg er ;-)

Hadde jeg vært skikkelig flink, så hadde jeg selvsagt sydd denne garnposen selv, men nå har jeg så mange strikkeprosjekter på gang som går forran.

Nå skal strikketøyet vike på balkongen for hvitløksmarinerte lammekoteletter som skal grilles på gassgrillen vår. Mmmm... herlige påskedager!!

10 kommentarer:

 1. Så lurt med pose, jeg bruker en bolle, men pose er bedre. Jeg har også satt ut erteblomster i potte i dag, de dufter så fint:) Deilig vær, det er helt sikkert! Hos meg er det kylling på grillen i dag.

  SvarSlett
 2. Smart! Ha ei fortsatt god påske på balkongen:-)

  SvarSlett
 3. Så lurt. Eg brukar strikketøyveskene mine eg. Sjølv om det ikkje er så langt ned. Dei held seg iallefall på ein plass. Ha framleis ei fin påske.

  SvarSlett
 4. Ikke dumt :) Bor for oss selv i første etasje vi, så fallet er ikke så langt ;)
  Ha en fortsatt fin påske :)

  SvarSlett
 5. Det var dog smart. Saa maa du lave en pose til hvert projekt. Grillet lam mums. Hvad tid skal vi komme?????
  Ogsaa god paaske til dig.

  SvarSlett
 6. Det var lurt :-) Ser for meg naboens rødhårede katt jeg da ;-) Det er så herlig å endelig kunne sitte ute, og virkelig kjenne at vinteren har sluppet taket :-D

  Fortsatt god påske, Siri - klem Siv

  SvarSlett
 7. Det var lurt.
  Håper det smakte godt.
  Klem Tone

  SvarSlett
 8. Kjempelurt.
  Ønsker deg en fin påske videre
  /myr

  SvarSlett
 9. Så lurt. den tror jeg skal adoptere. Har akkurat selv strikket på verandaen med garnnøstet trillende ned, heldigvis bare 1 etg i egen hage, men til naboens sorte og hvite katt.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...