fredag 3. august 2012

Planleggingsstadiet
Jeg tror jeg begynner bli en smule mer strukturert på enkelte områder av strikkingen min. Jeg merker om ikke annet at jeg setter mer pris på å planlegge prosjekter. Jeg finner også inspirasjon i min allerede eksisterende garnbeholdning.

Her har jeg hentet fram noen nøster Alpaca fra Drops, og kombinert farger. Om jeg må få sagt det selv, så synes jeg det ser veldig tiltalende ut!

Hvem sier man trenger kjøpe ferdige garnpakker for å ha farger ton i ton?! Nå hører det til historien at jeg i flere dager har kjempet mot fristelsen av å kjøpe en eller flere garnpakker fra Danmark. Det var hos Monstermønster jeg fant tips om garnpakkene, og det er så lekkert og fristende at jeg nesten går i fistel og handler i ren effekt! Men nei - her skal garnlageret til pers!

God helg, fine strikkere! Jeg vet hva jeg skal gjøre i ledige stunder :)

8 kommentarer:

 1. Ja, det var nydelige garnpakker! Men du har jo funnet frem nydelige farger i ditt eget garn:) Så lurt å ta tråder sammen i en tape, bruker ideèn din ved en senere annledning:). Er det lov å spørre hva du skal strikke av planleggingen din?:)

  SvarSlett
 2. Mohahaha! Godt jeg kan spre litt fristelser!

  Men jeg har faktisk begynt å snurre opp restegarn, sånn at de ikke lenger er sånne lafsete kjipenøster, men fristende smårester. Og det virker. Jeg har blitt flinkere til å bruke smårestene på den måten.

  SvarSlett
  Svar
  1. :-I

   Jeg ser den, at fristende smårester overgår lafsete kjipenøster. Godt mulig jeg adopterer den og!

   Slett
 3. Så flink du er! Fargekombinasjonene du har snekra sammen ser kjempebra ut. God helg til deg også!

  SvarSlett
 4. Imponerende motstand mot fristende garnpakker! Sterkt! :)
  Når det er sagt, så er de fargene du har funnet fram er kjempefine, så skulle jo egentlig ikke være noen grunn til å kjøpe nytt :)

  SvarSlett
 5. Herlige farger. Gleder meg til å se hva du skal lage.
  God helg.
  Klem Tone

  SvarSlett
 6. Nydelige farger. En utfordring å bruke det en alt har.
  Klem

  SvarSlett
 7. Lekkert! Og en god ide å strukturer fargene på denne måten, takk for tips! Som deg ble jeg veldig inspirert av Monstermønsters hals, men det utslagsgivende for å ikke bestille garn fra Fandangi for meg var at de skulle ha vanvittige 250,- eller noe lignende for portoog forsendelse! Ikke aktuelt. Så får man seg heller etspark bak til å bruke restegarn.Topp!

  Hva med dette som fjellturstrikk? Alt kan vaskes når du kommer hjem! Og du trenger antagelig bare bittelitt av hver farge!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...