mandag 15. april 2013

Flere striper

Hu hei som det går! Rilleteppet mitt vokser stadig og ligner ikke i det hele tatt på det jeg så for meg da jeg startet. Men så langt er jeg fornøyd.

Syntes det var moro å lese at min gode venninne bak bloggen Litlo og Kalen også er igang med sitt eget rilleteppe :) Det blir moro å følge med på hvordan hennes versjon av teppet blir. Er det flere som strikker rilleteppe, er det moro å se også de.
Måtte le litt da jeg leste kommentaren til Siv som fortalte at hun også har laget restegarn-teppe, men gikk tom for restegarn og måtte kjøpe nytt for å fullføre teppet. Men nå har fliringen gått over til svært beskjeden småhumring, for jeg må si at dette går hardt ut over garnbeholdningen, og det er ikke mye pledd jeg har mellom fingrende i skrivende stund.
Så at dette er effektiv måte å slanke lageret på, kan jeg virkelig skrive under på!


Dersom du og planlegger ditt eget teppe, må jeg få komme med et tisp: Fest trådene underveis! Ellers blir du gal, og sitter til slutt med en kjempefloke av et pledd.

11 kommentarer:

 1. Blir så flott!! Planlegger selv et nytt resteteppe - har jo fått en nøstemaskin nå og alle restene har fått nytt liv. Skal huske tipset om å festetråder :)

  SvarSlett
 2. Fint teppe du har laget! Jag liker virkelig ikke å feste tråder, så strikker de inn i neste omgang underveis, så slipper jeg å bruke nål. :)

  hilsen Ingrid

  SvarSlett
 3. Så fint det blir!
  Jeg holder også på med et rilleteppe...kommer nok bilde på bloggen etterhvert. En veldig grei måte og bli kvitt restegarn ja :)

  SvarSlett
 4. Dette blir knallbra! Jeg får så retrofølelse av slike fine fargesprakende prosjekt! :)

  SvarSlett
 5. Jeg er også i gang med resterilleteppe, og det er virkelig gøy. Det er vanskelig å legger fra seg for jeg må jo bare se hvordan det blir med neste farge.....
  Kommer på bloggen snart mitt også.

  SvarSlett
 6. Å det blir så fint!!! Nei slike store prosjekt har jeg ikke tolmodighet til, men ingen ting er jo deiligere enn å ha sitt eget teppe.

  SvarSlett
 7. For et spennende prosjekt! Herlige farger!
  Blir spennende å se det ferdig☺

  SvarSlett
 8. Flotte farger blir det i dette teppet ditt. Smart å feste tråder ja.
  klem

  SvarSlett
 9. Så inspirerende og det må være gøy å strikke. Når jeg strikker masse striper spyttspleiser jeg alle ender. Da er det ingen å feste - og du slipper at de løsner når teppet brukes. Har spyttspleiset superwash også - så alt er mulig!!!

  SvarSlett
 10. Kjempefint! Og en veldig god restegarnide :)

  SvarSlett
 11. Herlig restegarnpledd du får deg, bare du får kjøpt inn mer garn!...Hehe...må le av hva du skriver... Jeg kjenner meg igjen...
  Artig også å lese at noen gjør som meg med å feste endene underveis! For det første blir arbeidet mye triveligere å se til når man jobber med det, og du slipper å ha masse ender til slutt....
  Ha en flott tirsdagskveld!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...