fredag 5. april 2013

Rullehals til våren

Hvor mange halser og skjerf trenger man egentlig?
 
På tide å vise fram fullføre prosjekter! Her har jeg funnet fram til to nøster Pickles Thin Organic Cotton i fargen Hassel og et nøste Tynn Aplakka fra Du store Alpakka. Oppskriften er Rullehals fra Pickles, strikket på pinne 9 i løpet av en påskesøndag. Halsen er strikket i dobbel tråd. Den er supermyk og jeg er ganske fornøyd med fargen. Det blir liksom aldri feil med naturfarger.

Kjæresten har stilt det flåsete spørsmålet om "Hvor mange skjef/sjal/halser trenger du egentlig?" Pfht! Må du spørre, har du ikke skjønt noen ting!

10 kommentarer:

 1. Har ingenting med å "trenge" å gjøre vel, hihi:) Kan vel ha tusen sjal/halser for det;) Er jo viktig å ha litt utvalg i forskjellige farger;) Får slike spørsmål her hjemme også....Typisk mannfolk...

  Halsen ble jo kjempefint! Og fort gjort var det også. Ekstra kjekt å bruke strikketøyet dagen etter en begynte, det gir sånn motivasjon til å finne på nye ting når det går fort.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Dette skjønner ikke mannfolka. Kos deg med halsen din du. Lekker var den.
  Godt til vårens kalde vinder.
  Klemz

  SvarSlett
 3. Kan a l d r i få for mange skjerf :) !! Så gøy å få noe så fint ut av garn du hadde liggende, og så raskt! God helg med finfin ny hals.

  SvarSlett
 4. Haha- håpløse mannfolk!
  Kjempefin hals, den kledde du :)

  SvarSlett
 5. Hehe slik er nå bare menn ;) Min er slik med garnet eg kjøper.
  Du har jo så masse garn hjemme sier han vær gang! Men eg får aldri nok av garn hehe :) Halsen var kjempe fin og likte fargen på garnet.
  Ha en fin lørdag videre <3

  SvarSlett
 6. Du får spørre mannen hvor mye verktøy han trenger, eller noe annet han har litt mere enn minstemål av ;) Klart man må ha et utvalg halser og skjerf!!

  SvarSlett
 7. Klart vi må ha mange halsar som varmar....:))Såg veldig deilig ut den du har laga.
  God Søndag, frå MarJE.

  SvarSlett
 8. Selvsagt trenger vi mange halser - står selv å mangler noen ......he he

  SvarSlett
 9. Pussig at det dukker opp slike spørsmål også hos deg ;) dog vil jeg påstå at spørsmålet ikke skal besvares! Man vet nemlig ikke hvor mange som behøves :) :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...